Syvälle näkeminen ja loppumaton kiinnostus ohjaa tekemisiäni..

Syvällisyys ja monipuolisuus

Minulle annettiin nuo kaksi sanaa, joiden kerrottiin kuvaavan minua. Tunnistan ne itsessäni välittömästi. Kun on kyse onnistumisesta tai hyvästä elämästä, minulle eivät riitä yksinkertaiset selitykset. Ihmisessä on monta ulottuvuutta. Sukeltaessamme syvemmälle pääsemme lähemmäs ydintä. Sitä, joka määrittää myös, miltä toimintamme näyttää ulospäin. Vain sisimpään katsoessa voimme ymmärtää, kasvaa ja onnistua.

Kilpaurheilutausta

Olin vuosia kilpaurheilija, joka mietti miten tulla koko ajan paremmaksi. Kun urheilu-ura päättyi mietin, miten voisin toteuttaa tarvetta inspiroida ja innostaa ihmisiä tavoittelemaan omia unelmiaan. Kertoa, kuinka paljon meissä on voimaa, enemmän kuin kykenemme kuvittelemaankaan. Usein tuota sisäistä voimaa pitää harjoittaa, jotta voimme tulla paremmaksi omaksi itseksemme. 

Personal trainer koulutus, pilates ja jooga

Kilpaurheilu-urani aikana kouluttauduin personal traineriksi ja pilates- ja joogaohjaajaksi. Nykyäänhän tiedämme, että myös liikunnan harrastaminen vaikuttaa aivojemme toimintaan. Sillä voidaan lisätä mm. keskittymiskykyä, luovuutta ja päätöksentekokykyä.

Life Succes koulutus Yhdysvalloissa ja NLP

Urheilu-urani jälkeen opiskelin Life Success konsultiksi Bob Proctorin johdolla Yhdysvalloissa. Opiskelin myös NLP kouluttajaksi (neurolingvistic programming) sekä hypnoosia. Yritystoimintani tueksi olen opiskellut myös yritysjohtamista, tuotekehitystä ja markkinointia. Jatkuva kouluttautuminen on tavoitteeni.

Vuorovaikutus on intohimoni

Koska olen esiintynyt aina, luennointi ihmisten edessä on minulle hyvin luonnollista. Rakastan vuorovaikutusta ihmisten kanssa. Koska haluan tulla tässäkin paremmaksi haastoin itseni ja osallistuin myös Nordic Business Forumin puhujakilpaan vuonna 2018. Olen osallistunut heidän tapahtumiinsa lähes joka vuosi.

Valokuvaus ja luovuuden prosessi

Olen harrastanut kaiken ohella myös valokuvausta, joka tukee luovuuden prosessia kaikessa muussakin tekemisessäni. Suoritin myös media-alan ammattitutkinnon vuonna 2020 keväällä. 

Valokuviini pääset tutustumaan tästä linkistä.

Mikäli kaipaat yrityksellesi tai erilaisiin tapahtumiin intohimoista luennoitsijaa tai kouluttajaa, tiedät mitä tehdä!